Workintech Logo

Yazılımcı eğitimi - geleceğin için en iyi yatırım

Workintech Yazılımcı programını eğitimin de ötesinde, geleceğin için bir yatırım olarak görmek mümkün. Bu yatırımın sana olası getirilerini hatırlatmak isteriz.

Yazılımcı eğitimi
  • Giriş pozisyonlarında dahi yüksek maaşlar: 2023 giriş maaşları ortalama 24 bin lira (aylık net), en düşük 18 bin ve yüksek 30 bin ve üstü. Tecrübe kazandıktan sonra bu maaşlar ortalama 45 bin ve üstüne ulaşıyor. (Reed Türkiye maaş araştırması 2023)
  • En iyi çalışma koşulları: Evden, ya da istenilen herhangi bir yerden çalışma olanağı. Farklı sektörlere ya da şirketlere geçiş kolaylığı.
  • Kariyer basamakları için önemli adım: Yazılım bilgisini başka alandaki bilgileri ile birleştirenler en yüksek kariyer basamaklarına ulaşıyorlar.
  • Yurtdışında çalışma olanağı: Yazılım bilgisi Türkiye sınırlarını aşıp dünya çapında kariyer yapmayı kolaylaştırıyor. Yurtdışında da en aranan meslek grubu Yazılımcılık.

Öğrencilerimizin bu fırsatlara kavuşmasında önemli bir pay Workintech'in eğitimin yanında sağladığı kariyer danışmanlık desteği. Programın ilerleyen bölümlerinde öğrenciler 1:1 kariyer ve teknik koçluk desteği alıyorlar. CV güncellenmesi, Linkedin koçluğu, mülakat hazırlığı ve teknik sınav çalışmaları Workintech tarafından sağlanıyor. Ayrıca program katılımcıları beraber çalıştığımız şirketlere direkt başvuru imkanından yararlanıyorlar.

Sonuç olarak bu 6 aylık eğitim (işle beraber 10 ay), hayatın boyunca kendine yapacağın en önemli yatırım olabilir. Programın sonunda önünde yepyeni fırsatlarla dolu bir dünya açılacak.

Başvurunu yaparak bu yolda ilk adımını atabilirsin.

Yolun açık olsun.

Workintech

Yazılım
kariyerine
başla

En yakın programın başlangıç tarihi

30 Ekim 2024